OVER MIJNHUREN.NL

Onze activiteiten

Mijnhuren.nl is onderdeel van Adriaanse Media BV en werkt volledig onafhankelijk. De website is operationeel sinds april 2009.

Adriaanse Media omvat de volgende activiteiten:

 • De op de Nederlandse huur- en verhuur markt gerichte website www.mijnhuren.nl.
  De website bevat naast huurwoningen en bedrijfspanden ook een zeer groot aanbod aan kamers en
  nieuwbouwprojecten. Daarnaast vind je ook een groot aanbod aan vakantiewoningen.
   
 • De op de expat markt gerichte, Engelstalige website www.dutchrental.com. Behalve huurwoningen kan de expat die in Nederland komt wonen en werken ook kiezen uit een ruim aanbod aan kamers en bedrijfsruimten in Nederland.
   
 • De op de Nederlandse  koopwoning markt gerichte website www.koopwoning.com. Een volledige open website voor het totale aanbod aan koopwoningen in Nederland.
   

Ons doel

Mijnhuren.nl wil, net als elke andere huizensite, vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar brengen.
Anders dan vele andere sites bevat mijnhuren.nl echter geen aanbod wat van andere websites is overgenomen. Al het aanbod is direct afkomstig van de makelaar, bemiddelaar of woningcorporatie. Hierdoor kunnen wij je meer en betere informatie geven over de te huur staande objecten maar ook over de makelaar en door hen aangeboden diensten.
 

De rol van de makelaar

Het internet brengt vele mogelijkheden voor particulieren en bedrijven om zelf aan de slag te gaan met de verkoop of verhuur van een woning, kamer of bedrijfspand.
Er zijn echter maar weinig mensen die alle benodigde vaardigheden zoals marketing, taxaties, onderhandelen en het opstellen van contracten op het benodigde niveau beheersen.
Daarnaast heeft een makelaar vaak een omvangrijk bestand van potentieele huurders of kopers die wellicht net naar die ene woning of bedrijfsruimte op zoek zijn.

De rol van de makelaar is dus zeker niet uitgespeeld. Sterker, internet is voor de makelaar een medium om zijn vaardigheden beter te benutten en moet dus niet als een bedreiging maar als instrument worden benaderd.  
Wij onderkennen de belangrijke rol van de makelaar en stellen hen in staat optimaal te profiteren van de mogelijkheden van het internet. Dit is goed voor de makelaar en goed voor de klant van de makelaar. Deze laatste kan hierdoor gebruik maken van een professionele partij met de juiste vaardigheden EN tools. 
 

Waarborgen kwaliteit

Mijnhuren.nl sluit niemand uit. In principe kan elke makelaar lid worden van mijnhuren.nl en gelieerde websites om zijn of haar aanbod onder de aandacht brengen. mijnhuren.nl stelt echter wel eisen. De makelaar die zich aanmeld zal, voordat deze zijn aanbod mag publiceren, altijd even gebeld worden en aan een aantal criteria moeten voldoen.  De makelaar wordt vervolgens lid van mijnhuren.nl. Zo houden we de kwaliteit op peil en weet je dat je met een betrouwbare partij te maken hebt.

Zoals vermeld hebben wij naast mijnhuren.nl wij ook een Engelstalige huur website gebouwd, www.dutchrental.com en een koopwoning website, www.koopwoning.com. De drie websites kunnen alleen met één account worden beheerd. Bent u makelaar en heeft u interesse om uw aanbod op mijnhuren.nl, dutchrental.com en koopwoning.com te plaatsen? Neem dan contact met ons op of vraag direct online een account aan.